Math please help, best answer gets 10 points !!?

Find the percent cost of the total spent on each:

Answer 1

A. for the first part.

Add the three numbers together.

36+158+59= 253

Now divide each number from that total.

36/253= .14
158/253= .62
59/253= .23

Now multiply each by 100.

.14×100=14%
.62×100=62%
.23×100=23%

For the second part you would need to calculate the total cost of the classes. $21 for 18 months.

Multiply

$21×18= $378 for the class

Now calculate the cost of travel.

11 visits per month times $4.90 times 18 months.

Multiply

11x18x$4.90= $970.20

Add the cost of travel and the cost of the classes to find the total cost.

$378+$970.20= $1348.20

Final answers.

For the first part the Answer is A.

For the second part the total cost is $1348.20

Answer 2

For the first one you have to add the total of money spent:
$36+$158+$59=253
Then to get the percent you have to divide by the moeny spend for each item and the total:
36/253 = .14 or 14%
158/253 = .62 or 62%
59/253 = .23 or 23%
So the answer is “A”.

You need to mulitply 21 times 18 to get the total cost for the Aerobics Now membership and 11 times 4.90 to get the cost of transportation. Then add them together and you will get the total cost.
$21*18 = $378
11*$4.90=$53.90
Then add
$378+$53.90=$431.90

Answer 3

1) First add up the costs: 36 + 158 + 59 = $253.

Next divide each cost by $253.

36/253 = 14.2%.

158/263 = 62.4%

59/253 = 23.3%.

Answer is a. 14%, 62%, 23%.

2) Total Costs?

$21 times 18 months = $378.

11 visits/month times $4.90/trip times 18 months = $970.20.

Add $378 and $970.20 = $1,348.20 total costs. Answer

Source(s): Self

Answer 4

d and 877.10 good luck

Leave a Comment