How many months is their in a year in a half?

Answer 1

18
because 1 year=12 months
so 1 year in a half=12/2 month=6 months
12+6 months= 18 months

Answer 2

One and a half years is equal to 18 months because there are 12 months in 1 year (1. January, 2. February, 3. March, 4. April, 5. May, 6. June, 7. July, 8. August, 9. September, 10. October, 11. November, and 12. December.) 12(months in a year divided by 1/2( 1/2 of a year) is 6. 12(number of months in a full year)+6(number of months in a half year)= 18 months total

Answer 3

18

Answer 4

18

Answer 5

1½ years = 18 months

Answer 6

18 because 1 year is 12 months and 1/2 is 6 months. 6+12=18

Answer 7

One Year And A Half

Answer 8

a year is 12 and half a year is 6 totaling 18

Answer 9

There are 12 months in a year.

So, 1 year = 12 months

Multiply (1/2) with both sides.

(1 × (1/2)) year = (12 × (1/2)) months
Or, (1/2) year = 6 months

So, one year and a half
= 1 year + (1/2) year
= 12 months + 6 months
= 18 months

Answer 10

18 months

Leave a Comment